Kerkdiensten Wijk 1

De kerkdiensten van beide wijken worden tot nadere berichtgeving gehouden met een beperkt aantal gemeenteleden. Beide wijken maken gebruik van het systeem kerktijd.nl, een systeem dat gemeenteleden automatisch uitnodigt op basis van het aantal beschikbare plaatsen en eerlijke roulatie. Wilt u aanwezig zijn bij de diensten van wijkgemeente 1 dan kunt u zich tot deze zomervakantie aanmelden via Kerktijd.nl aanmelden. Tijdens de zomervakantie is de uitnodiging op alfabet, meer informatie is hier te vinden.

Alle diensten zijn te beluisteren via de kerkradio of kerkdienstgemist. Ook wordt er een livestream (beeldverbinding) via Youtube uitgezonden. De liturgieën voor de erediensten zijn hier te vinden.

Zondag 17 okt
10.00 uurPast-med. H. Dekker, DussenDorpskerk
18.00 uurDs. G.R.G. van der NeutBiesboschkerk
Zondag 24 okt