Kerstnachtsamenkomst in De Crosser (uitnodiging)

De commissie is dankbaar dat zij ook dit jaar weer een Kerstnachtsamenkomst mag organiseren op zaterdag 23 december 2O23.
Dit jaar voor het eerst weer op onze ’oude’ locatie, sporthal de Crosser in Werkendam!
Aanvang: 21.00 uur. De zaal is open vanaf 20.30 uur.

Het Thema dit jaar is: Eindelijk Kerst!

Muziekvereniging Irene (o.l.v. Juul ’t Lam) en gospelkoor Sound of Joy (o.l.v. Marcel van der Poel) zullen hun muziek ter gehore brengen en voor ons zingen.
Spreker is Kees van Velzen.

Kees van Velzen is voorganger, spreker en voormalig EO-medewerker. Hij is geboren in Krabbendijke, Zeeland en heeft na de middelbare school op de IVA (instituut voor autohandel) in Driebergen gestudeerd. Zijn passie voor techniek in auto’s en motoren bracht hem uiteindelijk een baan bij Michelin in Amsterdam waar hij verantwoordelijk werd voor de bandenverkoop aan de motorracerij. De TT-Assen was altijd het hoogtepunt!
Na een ongeluk van een bekende motorracer die reed op Michelinbanden die Kees had aanbevolen en geleverd, zette dat zijn wereld op zijn kop en zag hij de broosheid van het leven. Hierdoor besloot hij een jaar te gaan studeren aan de bijbelschool in Heverlee, België. Dat ene jaar bijbelschool werden er 7. Tussen de bedrijven door trouwde hij met zijn vrouw Ans en kreeg 3 zonen.
Wie hem ooit zou hebben voorspeld dat hij voor een groep zou gaan preken zou hij voor gek
verklaard hebben. “Dat ik iets kan overbrengen is pure genade van God”.
Na zijn studie werkte hij 7 jaar als voorganger in Antwerpen, daarna ruim 17 jaar bij de EO
als hoofd nazorg en aan het programma ’Nederland Zingt’.
Inmiddels is hij voorganger en spreker door het hele land en onlangs heeft hij nog gewerkt aan een serie Bijbelstudies voor de christelijke televisiezender Family7.

Tijdens de samenkomst wordt er een collecte gehouden voor de onkosten van deze avond en voor Voedselbank Altena Ook mensen in onze regio hebben we te maken met armoede en financiële problemen en de Voedselbank wil hen helpen door middel van voedselpakketten, om zo deze mensen tijdelijk een steuntje in de rug te geven.

Kaartjes voor deze samenkomst zijn te verkrijgen bij Stoop, Kruisstraat 18 in Werkendam a 1 euro per stuk.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!
De samenkomst is ook geschikt voor minder-validen, zij kunnen telefonisch contact
opnemen om plaatsen te reserveren via Trudie Verweij tel. 06-45064440.
U kunt dit nummer ook bellen voor andere vragen omtrent de samenkomst.