Engelen zoeken

Een mooi idee vanuit kerken in de Achterhoek… Zeker voor wie (klein-)kinderen of buurkinderen heeft of zelf graag knutselt en anderen opvrolijkt…

Dit jaar willen we rond kerst in het dorp op zoek gaan naar engelen die gemaakt zijn door jou en door andere kinderen. Zo kunnen we op deze manier laten zien dat er in deze donkere dagen ook lichtpuntjes zijn. Laat ze zien! En tover zo een glimlach met een leuke en blijde boodschap bij de mensen die ze maken en de mensen die ze zien!

Dit mag groot of klein, gekleurd of wit, beplakt met glitters of leuk met lampjes versierd. Dit kan er eentje zijn of een heel engelenkoor. Leef je maar lekker uit!

In de periode van 13 december t/m 1 januari kun je de engel(en) op een duidelijke en zichtbare plek neerzetten zodat iedereen hem kan zien en we op zoek kunnen gaan voor wie dit leuk vind. Hoeveel engelen kun jij vinden?

Voor de kinderen is dit een leuk initiatief maar ook de ouders en ouderen zijn creatief! We zien dus erg uit naar alle creaties achter raam of ruit! Het knipvel dient uitgeprint te worden: klik hier