QR code voor de zending

Beste gemeenteleden, 

Hartelijk dank voor uw giften die u zondags in de zendingsbusjes bij de uitgang van de kerken doet. Ook hartelijk dank voor uw giften per bank ovv “zendingsbusjes”.  

Met uw bijdragen aan de zendingsbusjes steunt u het werk van het zendingsechtpaar Kees en Esther van der Knijff die wij als wijkgemeente ondersteunen: https://www.gzb.nl/zendingswerkers/kees-en-esther-van-der-knijff.  

Naast het doneren in de zendingsbusjes en het overmaken naar onze bankrekening NL68 RABO 0368 7070 83, willen wij u graag een derde mogelijkheid bieden om te geven voor de zendingsbusjes, namelijk geven middels een QR code. Scan de QR-code om te betalen voor “Zendingsbussen kerken”. Gebruik de Camera App / QR Scanner op uw telefoon. De QR-code is geldig tot 7 september 2024 en kan meerdere malen gebruikt worden. Het bedrag kunt u zelf invullen. 

Mocht de QR code niet werken, kunt u ook de link gebruiken: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=uhOwNV5wQ4enL5dunMk9vg&qsl_reqcnt=1 

Nogmaals hartelijk dank voor uw bijdrage, op welke manier ook gegeven. 

Met vriendelijke groeten,                                                                                                       Zendingscommissie Wijk 2