Gemeentedag op Hemelvaartsdag

Wat hebben we er lang naar uitgekeken. Eindelijk kunnen we elkaar weer zien en spreken! Graag nodigen wij u dan ook uit om op donderdag 26 mei, op Hemelvaartsdag, samen te komen op de gemeentedag.

In de middag wordt er vanuit de Biesboschkerk vanaf ongeveer 13.30 uur een puzzeltocht verzorgd. Met de fiets kunt u samen met uw gezin, vrienden of kennissen genieten van de prachtige natuur. Er kan hierbij gekozen worden uit twee verschillende afstanden. Onderweg zijn er twee ontmoetingsplekken waar wat te drinken en te snoepen valt. Vanaf 17.00 uur kunt u genieten van een barbecue bij de Biesboschkerk en tijdens de maaltijd zal er een quiz gehouden worden. Voor de kinderen is er een springkussen.

Voor het organiseren van de gemeentedag vragen wij een eigen bijdrage van € 7,50 per volwassene en € 5,00 per kind. Met een maximum van € 20,00 euro per gezin. Meer geven mag uiteraard, want wat er overblijft gaat naar een goed doel.

U kunt zich tot en met maandag 23 mei opgeven bij André en Hennie Willemsen, Wederik 5, 0183-504599, awillemsen@solcon.nl. Wij kijken uit naar uw komst!