Versoepeling maatregelen Wijk 1

Gelet op de versoepelingen met ingang van 26 juni, waarbij wel de 1,5 meter afstand gehandhaafd blijft, maar de overige beperkende maatregelen grotendeels komen te vervallen heeft de kerkenraad van wijk 1 het volgende besloten:

Het aantal kerkgangers voor de Dorpskerk komt op max. 150 en voor de Biesboschkerk op max. 125. Voor de diensten van 4 juli en 11 juli maken we nog gebruik van Kerktijd.nl. Vanaf 18 juli (begin vakantieperiode) gaan we voor de ochtenddiensten uitnodigen op basis van alfabet van achternaam in twee groepen: A tot en met K en L tot en met Z volgens onderstaand schema:

Ochtenddienst 18-7 A tm K
Ochtenddienst 25-7 L tm Z
Ochtenddienst 1-8 A tm K
Ochtenddienst 8-8 L tm Z
Ochtenddienst 15-8 A tm K
Ochtenddienst 22-8 L tm Z
Ochtenddienst 29-8 A tm K

De avonddiensten zijn voor iedereen vrij toegankelijk. Het advies om een mondkapje te dragen komt te vervallen.

Bij binnenkomst worden nog wel de kerkgangers geregistreerd. Belangrijk blijft ook de 1,5 meter afstand, bij binnenkomst en verlaten van de kerk.