Aanpassing Kerktijd.nl

We gebruiken nu al enige tijd Kerktijd.nl om de mogelijkheden tot het bezoeken van diensten eerlijk te verdelen. Het gebruik kan op een aantal punten nog beter en daarom wordt u verzocht zorgvuldig kennis te nemen van dit bericht.

Kerktijd.nl staat los van de website van de kerk. Het is lastig maar om van Kerktijd.nl gebruik te kunnen maken moet u eenmalig een account aanmaken in dit systeem. Dit kan via deze link:

Aanmelden eredienst (wijk 1)

U wordt verzocht om – wanneer u een uitnodiging krijgt – zo snel mogelijk te antwoorden of u dit verzoek accepteert of afwijst. Voorheen had u 48 uur de tijd, dit is vanaf heden aangepast naar 24 uur. Als u het verzoek accepteert geef dan direct aan of u met het aantal personen komt dat u hebt opgegeven (in uw account). Ook als u de uitnodiging wel hebt geaccepteerd maar onvoorzien toch niet komt, pas dit dan aan door dit in het mailtje van de uitnodiging opnieuw te wijzigen of door in te loggen op www.kerktijd.nl. Als u op deze site inlogt ziet u een dashboard van uw account met de bijeenkomsten en andere instellingen. U kunt hier ook een periode aangeven dat u inactief bent en geen uitnodigingen wilt ontvangen. Dit kan bijvoorbeeld i.v.m. een vakantie of quarantaineperiode.

Als u een uitnodiging direct afwijst kunt u dat niet herstellen en moet u wachten op de volgende uitnodiging.

Kent u mensen in uw omgeving die geen beschikking hebben over internet, dan kunt u dat doorgeven aan de scriba (bij voorkeur) via scriba.hgw1@gmail.com, of anders telefonisch. Graag in de e-mail de naam, adres en telefoonnummer van de persoon doorgeven. Ook deze personen kunnen in het systeem worden toegevoegd en zullen telefonisch worden uitgenodigd wanneer ze zijn geselecteerd.