*Update* Aanmelden voor de avondmaalsdiensten op 6 juni 2021

Voor de avondmaalsdienst op 6 juni a.s. wordt u als gemeenteleden niet uitgenodigd via kerktijd.nl. Als u deze dienst wilt meevieren dan is het verzoek om u hiervoor op te geven via pastoraal ouderling Hans de Smit – jodesmit@hotmail.com – tel. 503945 of 06-30932011. Graag uiterlijk zaterdag 5 juni a.s. 18:00 uur. Er is plaats voor 110 avondmaalsgangers in de Dorpskerk en 75 in de Biesboschkerk. Op 6 juni a.s. is de morgendienst in de Biesboschkerk en de avonddienst in de Dorpskerk. Gelieve u alleen aan te melden als u/jij mee wilt doen met het avondmaal. Tegelijk is het ook mogelijk, zoals bij de vorige avondmaalsdiensten, om thuis mee te doen, met eigen brood en wijn. In de kerkzaal zal het avondmaal op een hygiënische manier worden bediend. Zo zal de wijn in aparte cupjes worden aangeboden op een speciaal hiervoor gemaakt dienblad. De diakenen komen – met mondkapje op – door de rijen.

De Kerkenraad