Aanmelden voor de avondmaalsdienst op Witte Donderdag, 1 april 2021.

Voor de avondmaalsdienst op 1 april a.s. (Witte Donderdag) wordt u als gemeenteleden niet uitgenodigd via kerktijd.nl. Als u deze dienst  wilt meevieren dan is het verzoek om u hiervoor op te geven via pastoraal ouderling  Hans de Smit – jodesmit@hotmail.com – tel. 503945 of
06-30932011. Graag uiterlijk woensdag 31 maart a.s. 18:00 uur. Er is plaats voor 30 avondmaalsgangers. Gelieve u  alleen aan te melden als u/jij mee wilt doen met het avondmaal. Tegelijk is het ook mogelijk, zoals bij de vorige avondmaalsdiensten, om thuis mee te doen, met eigen brood en wijn. In de kerkzaal zal het avondmaal op een hygiënische manier worden bediend. Zo zal de wijn in aparte cupjes worden aangeboden op een speciaal hiervoor gemaakt dienblad. De diakenen komen – met mondkapje op – door de rijen.

Hans de Smit