Startdag Wijk 2 gemeente breed DV 10 september

Enthousiasme gezocht!

DV 10 september hopen we, wederom, een gemeente brede startdag te houden! We hopen op deze manier een mooie en brede start geven aan het komende winterwerk seizoen.

Voor deze dag hebben we een programma voor de gehele gemeente, voor jong en oud!

Voor de kinderen (meteen de start van het clubseizoen):

Voor de jongste leden van de gemeente hebben we een superleuk spelcircuit wat wordt uitgezet op het terrein van Van den Heuvel. Daarnaast is er de jeugd cup cake versierwedstrijd. Let op je hoeft niet je eigen cup cake te maken (daar wordt voor gezorgd), maar iedereen mag een cup cake versieren. En degene (er zijn twee winnaars in verschillende leeftijdscategorieën) die de cup cake het mooiste versiert die wint☺

Inloop vanaf half 3 en het programma start om 3 uur

Voor de 13 plus

Ook de 13 plus begint om 15.00 uur. Wat we gaan doen, houden we nog heel eventjes geheim☺

Voor al de andere leden van de gemeente:

Het is niet alleen een startdag voor de jeugd, maar ook voor alle andere leeftijden in de gemeente. En ook voor u hebben we een heel leuk en afwisselend programma!

De taartenbakwedstrijd

Bent u de nummer 1 vanuit Wijk 2? Maak u heerlijkste creatie en win een one of a kind prijs vanuit de gemeente. Wie wil dat nu niet?!

Vanaf 14.30 uur kunt u uw heerlijke taart inleveren en om 15.30 uur wordt er gejureerd en geproefd waarna de prijsuitreiking volgt!

Historische quiz.

Voor de ouderen leden (en ook voor de jongere leden die het ook leuk vinden om mee te doen☺) van de gemeente is er, vanaf 15.00 uur, een historische quiz over ons prachtige dorp. Om rustig hieraan deel te nemen, is het in de kantine bij van den Heuvel.

Het spelelement van deze dag

  • Koppel de deur. Vanuit de gemeente zijn er een aantal foto’s gemaakt van voordeuren/gevels. Weet u er zoveel mogelijk te raden?
  • Raad het gemeentelid: Hoe goed kent u de gemeente? Aan de hand van een 5 tal steekwoorden worden er verschillende gemeenteleden beschreven. Hoeveel zult u er goed hebben? (bent u benieuwd hoeveel mensen u zullen herkennen als gemeentelid? Geef dan 5 steekwoorden door via j.b.smits@wvoranje.nl )

 Afsluiting met de frietkar vanaf 17.00 uur

Eens een keer wat anders en ja wie is er nu niet dol op een frietje met een lekkere snack.

Op de flyer staat een richtprijs van 7.50 p.p. Waarom een richtprijs. We hebben deze keer geen vaste prijzen gehanteerd. Er komt een lege pot te staan bij binnenkomst en we hopen dat deze goed gevuld teruggaat naar huis. Dat betekent dat een ieder zelf vrij is om te bepalen wat hij/zij wil geven. Het geld wat overblijft willen we overmaken aan onze broeders en zusters in nood.   

 Heeft u nog vragen of bent u overtuigd om te komen? Geef u op door een mailtje te sturen naar j.b.smits@wvoranje.nl. Dit is van belang voor het programma en de frietkar

Opgeven kan tot en met DV dinsdag 6 september

Locatie: Van den Heuvel, Schans 41 B, 4251 PW, Werkendam

Inloop 14.30 uur.

Start 15.00 uur

Einde rond 19.30 uur