Inlooppunt Werkendam

Inlooppunt Werkendam heeft uw/jouw hulp nodig

Altijd gedacht: ‘Ik ga eens vrijwilligerswerk doen?’ Maar nooit concreet gedacht aan iets? Het Inlooppunt Werkendam zit op u te wachten!

Inmiddels is het Inlooppunt een begrip in Werkendam. Iedereen kent wel iemand die het Inlooppunt bezocht of het van plan is. Elke woensdag- en vrijdagmorgen gingen de deuren van de ontmoetingsruimte van d’Altenaer gastvrij open om iedereen te verwelkomen die trek heeft in een kopje koffie of thee, een glaasje fris met de nodige toevoegingen. Tijd voor een praatje of een spelletje, een haak- of breiwerkje showen, enz. Voor veel mensen hét uitje van de week.

Helaas moesten we in oktober 2020 stoppen vanwege corona. Met de meeste gasten konden we het contact vasthouden door telefoontjes, maar voor iedereen duurde het allemaal wel erg lang dat we elkaar niet ontmoetten.

Gelukkig zijn de coronacijfers dalend en kunnen we de deuren weer voor de gasten kunnen openen. Fijn om dat juist in de vakantietijd te kunnen doen, vanwege de eenzaamheid onder ouderen. Ja, we zijn vanaf 7 juli weer open!

Gezien de bezettingsgraad van de gastvrouwen/heren kan het gelukkig nèt doorgaan. Door verschillende omstandigheden is er een aantal dames mee gestopt en zijn de mogelijkheden van anderen in de vakantieperiode gering.

Vandaar deze dringende oproep. We zijn op zoek naar vrijwilligers (m/v), die het leuk vinden om één of meer morgens in de maand dit leuke en nodige ‘werk’ te doen. Na één morgen meelopen gaat u een volgende keer, samen met een collega, aan de slag. Fijn en dankbaar werk bovendien.

Meld u aan om u op te geven of wilt u meer informatie? Bel 06 41025706.

Meer weten over het Inlooppunt en wat sfeer proeven uit vorige jaren? Kijk op de website www.inloopwerkendam.nl.