Inlooppunt Werkendam weer open!

Hoera! Het Inlooppunt Werkendam opent weer gastvrij zijn deuren. Op 7 juli vierden we het 6-jarig bestaan. Vanaf die datum staan wij weer klaar om u te ontvangen. 

Tegen hen, en alle anderen, die er behoefte aan hebben om een kopje koffie of thee te komen drinken, een praatje met anderen te maken of nieuwe contacten te maken, zeggen wij: hartelijk welkom!

U hebt vast wel eens van het Inlooppunt gehoord en misschien ook wel gedacht: daar zou ik wel eens naar toe willen. Maar die eerste stap is lastig, dat geldt voor iedereen. Probeer het een keer en kom daarom de eerste keer met een buurvrouw, vriend of vriendin of zoon of dochter. Dat haalt de druk er een beetje af. Na die eerste keer weet u of het Inlooppunt iets voor u is. Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd, achtergrond of religie. Mocht u meer informatie willen, kijk dan eens op www.inloopwerkendam.nl

Reserveren is nodig, dat kan via tel. nr 06 13371264 of 06 51605693. Zolang er nog beperkende maatregelen gelden kunnen we 24 personen verwelkomen, doordat we gebruik maken van doorzichtige schermen.  Het Inlooppunt wordt gehouden in de ontmoetingsruimte van d’Altenaer, ingang links bij de parkeerplaats. U herkent het aan het stoepbord. We zijn open op woensdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.45 uur. Reserveren is nodig, zie boven. Bent u afhankelijk van vervoer, bel dan 06 41025706; ook voor verdere informatie kunt u dit nummer bellen.